masterclass

INNERLijk KOMPAS

Innerlijk kompas

Heb jij het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uitkomt? Ben je na de afgelopen 2 jaar tot de conclusie gekomen dat het anders moet?

Dat dit niet (meer) is waar je gelukkig van wordt en dat de tijd rijp is om een andere richting in te slaan?

Alleen..

Hoe doe je dat? Hoe weet je wat wel bij je past en dat je nu wel de juiste keuze maakt en terecht komt in een job, functie of ondernemersschap wat wel bij je past?

Hoe bepaal je wat wat wel bij je past en hoe geef je dat vorm? Kortom, hoe begin je?

Daarvoor is deze workshop!

 

In deze masterclass – innerluck kompas maak je kennis met gelijkgestemenden die iets anders willen en op zoek zijn naar hun ‘ware noorden’.

Samen gaan we via systemisch werk op onderzoek uit naar jouw intentie en individuele purpose. We ontdekken welke rol je te spelen hebt in je familie, job, project, community, organisatie of in de wereld. Hieruit volgt jouw ‘ware noorden’ waarop je jouw innerlijk kompas moeiteloos kunt richten.

Daarna gaan we aan de slag met hoe je jouw toekomst vorm kunt geven. We bezoeken je verleden om restricites & beperkingen achter te laten en nemen je talenten & kwaliteiten mee.

We  geven de toekomst vorm door met behulp van je ‘ware noorden’, richting te geven en acties te bepalen om de toekomst te realiseren.

 

Datum

  • vrijdag 20 mei
}

Tijd

  • 09:30 – 17:00

Locatie

Natuurtalent in Rotterdam

Prijs

€ 333,- 

R

Boeken

Referentie

Hoewel het mij in eerste instantie ingewikkeld leek om mijn purpose te ontdekken, was het, dankzij de hulp van Petra vlot duidelijk wat mijn intentie is. En vandaaruit lijken de puzzelstukjes als vanzelf in elkaar te vallen: op mijn pad komen ‘ineens’ precies díe kansen die bijdragen aan het vervullen van mijn droom, mijn purpose’.

‘Het heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven dat ik weet wat mijn missie is en dát werkt als een katalysator om stappen te zetten in de richting van mijn purpose’.

Regina Nijhuis – Schrage, HR adviseur bij TrueLime

Wanneer

  • Vrijdag 20 mei van 09:30 – 17:00 uur

Waar

De locatie is Natuurtalent in Rotterdam, velkersweg 50.

We werken met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Voor koffie, thee, lekkers & een gezonde lunch wordt gezorgd.

Investering

De investering voor deze masterclass bedraagt € 333,00.

Particulieren betalen de prijs inclusief BTW. Zakelijk bedraagt de prijs exclusief BTW.