AANBOD VOOR LEIDERS

Continue TRANSFORMaTIE

Continue Transformatie

Acht keer op pad met een thema, gericht op jouw verhaal. Jij vertelt, ik luister, spiegel, en breng verhalen en oefeningen in. Jij geeft zelf de antwoorden op issues die spelen bij jezelf of binnen het bedrijf, gekoppeld aan het thema.

De thema’s die meelopen, zijn*:

 1. Bezieling

Dit gaat over je intentie. Waar ga je van aan, wat laadt je op en zorgt dat je ’s ochtends uit bed komt? Bezieling geeft richting en zorgt dat het stroomt.

 1. Vertrouwen

In hoeverre ben je in staat jezelf (over) te geven, mag je fouten maken en jezelf ontwikkelen?

 1. Kringbewustzijn

Ben jij als uniek individu autonoom, vrij en aanwezig en laat je anderen daarin hun positie innemen? Of regeer je als formele leider vanaf de top van de piramide?

 1. Leiderschap

Als het om leiderschap ben je je dan bewust van je eigen leiderschap? En gericht op eigen eer en glorie of schep je er juist genoegen in om anderen te laten schitteren?

 1. Zelfonderzoek

Dit thema gaat in op de eigen schaduw stukken en in hoeverre je jezelf daarachter verschuilt of dat je ze herkent en oké vindt.

 1. Verantwoordelijkheid

Je niet langer te verschuilen achter omstandigheden, je verleden of omgeving. Het leven vraagt om in te stappen en steeds weer creatief antwoord te geven op wat je overkomt.

 1. Waarachtigheid

De innerlijke drang om de waarheid te spreken, om open te zijn en niet óver maar mét elkaar te praten.

 1. Mededogen

Door mededogen plaats je jezelf naast je medewerker en zorg je voor verbinding. Zorgdragen voor elkaar, elkaar helpen en veiligheid creëren, zodat kwetsbaarheid tot kracht kan worden.

*De thema’s zijn uit het boek ‘Bezieling Werkt, acht bronnen van groei en ontwikkeling in organisaties’ van Hans Wopereis.

De wandelingen duren 1,5 uur per thema.

Na de sessies:

 • weet je wat er speelt rondom het thema, bij jezelf en je bedrijf;
 • ervaar je ontspanning;
 • heb je rust in je hoofd;
 • heb je rijke inzichten en
 • kun je actiegericht aan de slag met het thema (of blijkt wellicht dat er geen actie nodig is).

Referentie

“Ik legde mezelf een enorme druk op om te presteren. Ik ben nog steeds ambitieus, maar door de gesprekken met Petra ben ik ontketent van deze druk, wat een heel vrij en rustig gevoel geeft. Ik klamp mij niet meer vast aan een direct resultaat”.

Martin Vermeule, Sales lead & Partner bij KVL

Waar

We wandelen in een bos/park naar keuze in Zuid-Holland. In een andere provincie kan ook, dan worden reiskosten in rekening gebracht.

Investering

Acht wandelingen met focus en aandacht voor jou en jouw proces.

Jij bent bereid te reflecteren op je eigen stukken en staat open voor nieuwe inzichten, groei en ontwikkeling.

Ook fijne wandelschoenen zijn handig.

Graag contact opnemen voor de kosten.

Meer informatie en kennismaken

We wandelen om de twee á vier weken en de doorlooptijd van dit programma is maximaal zes maanden.

Wil je meer informatie over de wandelingen, weten of ze voor jou werken, kennismaken met mij, maak een afspraak voor een intake wandeling van een uur(gratis). Dan bepalen we of het klikt en of ik je kan helpen met je hulpvraag.