ONLINE WORKSHOP

JE PLEK INNEMEN IN DE ORGANISATIE

Online Workshop – Je plek innemen in de organisatie

Organisaties worden steeds complexer en organisatie structuren en culturen veranderen continue. Vaak is duidelijk hoe de informatie en relatie stromen werken. Vaak ook niet en spelen er zaken in de onderstroom waar we geen weet van hebben.

Je eigen plek innemen en je confortabel voelen bij wat er van je gevraagd wordt is cruciaal om jezelf staande te houden en van waarde te kunnen zijn in je organisatie.

Heb jij het idee dat er meer in je zit dan eruit komt? Loop je vast in het huidige systeem? Heb je burn-out of bore-out klachten? Of knaagt een bepaalde kwesties aan je waar je maar niet goed raad mee weet?

Je vraag over jouw rol in de organisatie gaan we opstellen in de Online Workshop – je plek innemen in de organisatie.

Helder wordt wat er tot nu toe beknellend is geweest en wat er nodig is om hier weer beweging in te krijgen. Ook ontdek je welke rol je kiest om in te nemen die jou, je situatie en je organisatie het meeste dient.

 

Systemische oefeningen

Deze workshop biedt deelnemers heldere inzichten die je meteen toepast in je huidige werk. Elke deelnemer behandelt zijn eigen case en wordt door mijn begeleiding uitgenodigd om zelf de antwoorden te geven op de vraagstukken die spelen.

 

Voor wie

Deze workshop is voor nieuwe leiders, businesspartners, organisatieadviseurs en andere ambitieuze, bewuste en betrokken professionals die geïnteresseerd zijn in onbewuste onderstromen in hun organisatie. Deelnemers willen meer begrip krijgen voor zichzelf, anderen en over de context waarin ze werken.

 

Wanneer

  • Dinsdag 11 januari 9.00-12.00 uur

Waar

We werken met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers via een online zoom-verbinding.

Investering

De investering voor deze workshop bedraagt € 77,00 incl. BTW.

 

Datum

  • 11 januari 
}

Tijd

  • 9:00-12:00 uur

Locatie

Online via Zoom

Prijs

77 € inclusief BTW

R

Boeken

Stuur een email naar petra@innerluck.nl